Vijesti

Zasađen drvored na Novom Naselju

KOTOR VAROŠ, 27. MARTA – U Ulici Sporteka na Novom Naselju danas su volonteri i mještani ove ulice posadili drvored katalpi, koji će kada izraste krasiti ovu ulicu.

Sadni materijal je obezbijedila opština Kotor Varoš, radnici Komunalnog preduzeća „Bobas“ su dovezli sadnice i obezbijedili alat, a večeras su radnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Kotor Varoš očistili ulicu i zasuli vodom nove sadnice.

Podržali smo ovu inicijativu, jer smatramo da najveće naselje u gradskom središtu opštine treba da dobije ljepši izgled. Pozivam mještane da sadnice održavaju i čuvaju i da tako naš grad bude ljepši, a život u njemu kvalitetniji”, rekao je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, koji je lično učestvovao u akciji.

Mještanin Novog Naselja i jedan od organizatora današnje akcije Petar Trivunović je okupio i članove Planinarskog društva „Mehanizam“, koji su pružili značajnu podršku.

Posađeno je oko 60 sadnica katalpe, zahvaljujem se svima koji su pomogli u ovoj akciji i nastavićemo da, u saradnji sa opštinom, uređujemo naš grad”, naglasio je Trivunović.

0