Vijesti

U toku uređenje kupališta Vasin vir

KOTOR VAROŠ, 25. JUNA – Radnici preduzeća „Dekol“ već uveliko izvode radove na izgradnji kupališta Vasin vir u mjesnoj zajednici Vrbanjci.

Riječ je o projektu koji finansira opština Kotor Varoš u iznosu od 6.000 KM.

Nakon što je posječeno šiblje i nisko rastinje na pomenutoj lokaciji i uređen parking prostor, koji će biti proširen uz magistralni put, pristupilo se izradi nadstrešnice sa pečenjarom.

Moderno izgrađen objekat sa stolom i klupama pruža mogućnost odmora u vrelim ljetnim danima.

Načelnik opštine Kotor Varoš je obišao gradilište i tom prilikom istakao značaj kupališta za sve stanovnike sa područja opštine, ali i za sve putnike namjernike koji žele provesti ugodan odmor.

Riječ je o kupalištu koje ima tradiciju i učinićemo sve da ponovo postane mjesto okupljanja u predstojećem periodu. Nakon krčenja rastinja, ravnanja terena i uređenja parking prostora izgrađen je moderan objekat sa propratnim sadržajima, a predstoji nam da u što skorijem roku uredimo obale kupališta i stepenice za prilaz samoj rijeci Vrbanji“, naglasio je Sakan.

Odmah pored nadstrešnice biće postavljena i česma sa pitkom vodom, tako da se kupači i ljubitelji prirode mogu osvježiti.

0
Translate »