Vijesti

Sakan: Zajedničkim radom stvaramo atmosferu napretka

KOTOR VAROŠ, 27. DECEMBRA – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan istakao je ova opština razvijeno preduzetničko središte sa velikim brojem poslovnih subjekata u različitim oblastima poslovanja, od kojih su neki lideri na tržištu.

Sakan je na novogodišnjem prijemu rekao da se samo zajedničkim i kontinuiranim radom može stvarati atmosfera napretka.

Bez obzira na teške uslove poslovanja, jednakim intezitetom radićemo na jačanju privrede, kao i na privlačenju što većeg broja investicija, kako bi bio unaprijeđen kvalitet života građana“, naglasio je Sakan na tradicionalnom novogodišnjem druženju sa predstavnicima republičkih institucija, vjerskih zajednica, udruženja i nevladinih organizacija, direktorima javnih preduzeća i obrazovnih ustanova.

On je podsjetio da su u ovoj godini realizovani brojni projekti, a da se do oktobra naredne godine očekuje završetak izgradnje nove zgrade opštinske uprave.

Novac za izgradnju nove zgrade u kojoj će biti smještena opštinska administracija obezbijeđen je zaduženjem opštine Kotor Varoš putem emisije obveznica.

Izgradnjom novog objekta opštinske uprave sve službe će biti pristupačnije u pogledu pružanja usluga i investicionih potencijala, dostupnosti informacija i proaktivnosti u rješavanju zahtjeva privrednika. Biće to reprezentativan objekat i simbol grada“, poručio je Sakan.

On je zahvalio svima na izuzetno korektnoj saradnji u ovoj godini i poželio puno uspjeha u 2020. godini.

0
Translate »