Vijesti

Građani razgovarali sa rukovodstvom opštine

KOTOR VAROŠ, 10. DECEMBRA – U prostorijama Mjesne zajednice Kotor Varoš održan je „Razgovor sa građanima“, na pitanja Kotorvarošana odgovarali su načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, zamjenik načelnika opštine Mladen Trivunović i narodni poslanik Nedeljko Glamočak.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je informisao sugrađane o problemima na području opštine i načinu njihovog rješavanja.

Opština Kotor Varoš stabilno funkcioniše, te svakodnevno kontaktira sa građanima, s ciljem rješavanja njihovih problema. Dio planiranih ciljeva uspjeli smo ostvariti u proteklom periodu, dok ćemo dio nastojati da riješimo kroz naredne aktivnosti“, rekao je Sakan.

Zamjenik načenika opštine Kotor Varoš Mladen Trivunović je istakao da opština preko nadležnih službi ima uvid u sve probleme.

Razgovor sa građanima je naša svakodnevnica, svaki slobodan trenutak koristimo da saslušamo probleme sugrađana u kabinetu ili na terenu. Građani znaju da nam se uvijek mogu obratiti, te da ćemo pomoći u rješavanju njihovih problema,“ naglasio je Trivunović.

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nedeljko Glamočak, odgovarajući na pitanja građana istakao je da uvijek mogu računati na svoje predstavnike na entitetskom nivou.

Kao izabrani predstavnik u Narodnoj skupštini svakodnevno nastojim da odgovorim na zahtjeve građana opštine Kotor Varoš i da iste proslijedim nadležnim za njihovo rješavanje“, poručio je Glamočak.

U Mjesnoj zajednici Kotor Varoš ističu da su zadovoljni što su se građani odazvali pozivu i iznijeli svoje probleme.

Drago nam je što su građani prepoznali ovakav vid komunikacije i način iznošenja problema, čime se jača povjerenje između vlasti i građana, a ujedno povećava transparentnost rada lokalne uprave“, izjavio je Stanko Tepić, predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Kotor Varoš.

0
Translate »